Bil Frihjulskoppling Generator Topp kvalitet for en øverste pris
Frihjulskoppling Generator - populära tillverkare
Hitta färska bildelar erbjudanden till Remskivor / Kugghjulen
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Frihjulskoppling Generator av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Frihjulskoppling Generator (Frihjul Generator) av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Frihjulskoppling Generator (Frihjul Generator)
 • Bil Frihjulskoppling Generator (Frihjul Generator) Reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Frihjulskoppling Generator (Frihjul Generator) Reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Frihjulskoppling Generator (Frihjul Generator) Reservdelar betalades via Visakort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Frihjulskoppling Generator (Frihjul Generator) Reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Frihjulskoppling Generator (Frihjul Generator) auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Frihjulskoppling Generator (Frihjul Generator) - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Frihjulskoppling Generator (Frihjul Generator)

Generatorkopplingen är konstruerad för att kunna justera de roterande vridmomentvariationer, som sänds från vevaxeln till generatoraxeln. Axlarna kopplas ifrån i det ögonblicket som drivaxeln saktar ner, så att den drivna axeln roterar oberoende. När vevaxeln växlar överför  kopplingen rotationsmomentet till växelströmshjulet. Detta gör det möjligt att undvika ryck och remglidning, vilket väsentligt förlänger livslängden.

4 tips om generatorkoppling

 1. Livslängden på generatorkopplingen är normalt ca 100 000 km. Det rekommenderas att du byter komponenten när den når angiven sträcka.
 2. Om tecken på fel upptäcks, försök inte reparera delen. Den är ej reparerbar, så den behöver bytas ut.
 3. Vid installation eller byte, kontrollera om skyddskåpan är på plats. Det krävs för att den ska kunna arbeta kontinuerligt och korrekt.
 4. Vid byte av generatorkoppling, se till att den passar din bil. Du kan bara använda den typ av koppling som ursprungligen installerats av tillverkaren.

Fel på generatorkoppling, orsaker och tecken

 1. Störning. Vanligtvis uppstår det på grund av att skyddskåpan saknas på generatorkopplingen. I det här fallet kommer smuts och fuktighet att samlas inuti och påskynda utslitningen. Feltecken är följande: remvibrationsökning, främmande ljud, klick, visslande under drift.
 2. Fri rörlighet i båda sidor. Det är en omvänd situation, när ingrepp av inre och yttre remmar blir omöjligt på grund av slitage på rullarna. Som en följd av detta stannar generatorn.

Du kan alltid köpa generatorkoppling till din bil i Bildelaronline24.ses webbutik. En lång garanti på alla bilreservdelar är den bästa bekräftelsen på kvaliteten på produkterna i vår butik.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom