ISUZU delar katalog

Letar du efter reservdelar till din ISUZU?

Bildelar ISUZU D-MAX
D-MAX Från 05.2002
Fordonsdelar ISUZU TROOPER
TROOPER Från 01.1983
Reservdelar bil ISUZU MIDI
MIDI Från 06.1988
Bildelar ISUZU CAMPO
CAMPO Från 04.1977
Reservdelar ISUZU GEMINI
GEMINI Från 10.1984
Fordonsdelar ISUZU IMPULSE
IMPULSE Från 01.1990
Bildelar ISUZU PIAZZA
PIAZZA Från 06.1981
Reservdelar på nätet för ISUZU

Reservdelar till ISUZU

Isuzu det företag som startade dn japanska bilindustrins historia. Biltillverkaren har sitt huvudkontor i Tokyo. Isuzus specialisering är produktion av fordon med dieselmotorer. Isuzu använder modern teknik, vilket gör dem till de mest ekonomiska och miljövänliga bilarna.

Bilar från Isuzu

Historien om företaget går tillbaka till 1916. Bara två år senare, ser Isuzu företagets första bil dagens ljus. År 1922 släpptes personbil A-9. 1936, udviklede tillverkaren sin egen kraft enhet. Under lång tid har företaget var den enda tillverkaren av dieselbilar i Japan.

Efter andra världskriget började företaget producera uppgraderade motorer som installerades på bilar och lastbilar i sin egen produktion. Företaget lägger mycket uppmärksamhet på miljövänliga bilar. Numera är bilar från Isuzu utrustade med aktiva hybridmotorer och den senaste tekniken används i fordonsutvecklingen för att minimera deras negativa inverkan på miljön.

De senaste 20 åren kännetecknas av samarbete mellan Isuzu och General Motors. Idag är det japanska företaget en av världens största biltillverkare. Produktionslinjen består av pickups, stadsjeepar, bussar och lastbilar.

5 Isuzu modeller
 1. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 2. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 3. ISUZU TROOPER (UBS) 2.2 D 4WD
 4. ISUZU TROOPER (UBS) 2.6 4WD
 5. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD 4WD
Fördelar med Isuzu:
 • kostnadseffektiva;
 • bra köregenskaper;
 • hög kvalitet på motorns kylsystem;
 • hållbarhet;
 • minimalt underhåll;
 • hög säkerhetsnivå;
 • ergonomisk interiör;
 • hög monteringskvalitet;
 • enkel att underhålla.

Idag är Isuzu sortimentet representerat av moderna bilar där utrustning inkluderar luftkonditionering, ljudsystem, uppvärmda backspeglar och en mängd andra alternativ.

Bästa bildelar till Isuzu

Det är oerhört viktigt för varje bilist att fordonet alltid fungerar. Om bilen behöver repareras, kan du köpa reservdelar till Isuzu i vår webbutik. Med ett brett utbud av produkter och bekväm söksystem, kan du välja önskad reservdel för alla bilmodeller på bara några minuter. Kvalificerade specialister på vår helpdesk är alltid redo att ge kompetent hjälp vid ditt val.

Endast högkvalitativa komponenter för Isuzu ger säker drift till ditt fordon. Vi arbetar direkt med tillverkaren, och våra produkter är original och prisvärda. Att köpa bildelar från oss gör att du eliminerar fel snabbt och kostnadseffektivt!

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom