Bildelar till IVECO

IVECO delar katalog

Letar du efter reservdelar till din IVECO?

Delar IVECO Daily
Daily Från 01.1978
Fordonsdelar IVECO MASSIF
MASSIF Från 10.2008
Reservdelar på nätet för IVECO

Reservdelar till IVECO

Iveco är en italiensk fordonstillverkare som har tillverkat bussar, lätta nyttofordon och tunga lastfordon sedan 1975. Det är ett företag som ägs av FIAT Group. Det har 27 anläggningar utspridda i 16 länder världen runt och 6 forsknings- och utvecklingscenter. Iveco bilar finns på marknaden i 160 olika länder.


Iveco fordonen

Under företagets hela historia så implementerade det innovativa tekniker och blev den första tillverkaren av tunga fordon som utrustade alla dem med motorer och turboladdare samt Common Rail-bränslematarsystemet. Bilarna från detta märke har vunnit flera prestigefyllda tävlingar. Exempel under 2000 och 2015 så vann modellen Daily priset “Van of the Year” (sv. årets skåpbil) i en tävling som hölls i Hannover i Tyskland.

För närvarande så består företagets modellutbud av olika slags nyttofordon. Skåpbilar, chassilastbilar, flaklastbilar och off-road modeller finns tillgängliga i produktutbudet. Lastbilen Massif tillverkades mellan 2007-2011.

Idag finns det över 2000 återförsäljare och närmare 5000 servicestationer runtom i världen vilket gör det lätt att hitta Iveco delarna som du behöver.


Fördelarna med Iveco fordon

  • Stor variation på specifikationer. Exempelvis så finns det över 8000 versioner av den senaste generationens Daily. Då kan du välja den som passar just dina behov utan att behöva oroa dig över att den ska ha fel egenskaper för att kunna klara av dina körförhållanden och uppgifter som den måste klara av under sin användning.
  • Möjligheten att använda alternativa bränslen. Några av företagets modeller kan köra på naturlig metan och biobränsle från återvunnet skräp från kommunen. Detta låter dig dra ned bränslekostnaderna med 40% då alternativa bränslet är billigare än diesel. Dessutom minskar bränsleförbrukningen med ytterligare 10% till så att du sparar pengar med.
  • Hög lastkapacitet. Märkets fordon har bäst lastkapacitet bland alla lätta nyttofordon och kan köra gods upp till en totalvikt på hela 4000 kg.
  • Ergonomiskt invändigt. Inuti fordonet finns det många olika behållare där du kan förvara små saker nära förarsätet och det finns hållare för muggar och andra saker och ting. Nyare modeller är utrustade med ett anpassat navigeringssystem för nyttofordon.

De bästa Iveco delarna

Det breda utbudet på olika reservdelar till fordon från olika märken finns tillgängliga i vår nätaffär. Fördelarna med oss är:

  • De rimliga priserna. Tack vare kampanjer och rabatter så kan du köpa Iveco delar till rimliga priser.
  • Den kvalificerade kundsupporten. Våra specialister finns alltid redo att besvara alla dina frågor online.
  • Det breda produktutbudet. På vår webbplats finner du reservdelar till motorn och transmissionen, avgassystemet, fjädringen och karosseriet, bromsbelägg och bromsskivor, olje- och bränslefilter, tändstift och andra komponenter.
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom