loader
Vänligen väntadotted

Bildelar till JAGUAR

JAGUAR OE delar katalog

Letar du efter reservdelar till din JAGUAR?

Delar XJ
XJ
Från 1968-07
Auto reservdelar JAGUAR S-TYPE
S-TYPE
Från 1999-01
Fordonsdelar XF
XF
Från 2008-03
Bildetaljer X-TYPE
X-TYPE
Från 2001-03
Delar JAGUAR XK
XK
Från 1954-10
Bildetaljer JAGUAR XE
XE
Från 2015-03
Delar F-PACE
F-PACE
Från 2015-09
Reservdelar JAGUAR XJS
XJS
Från 1985-07
Bilreservdelar F-TYPE
F-TYPE
Från 2012-10
Auto reservdelar E-TYPE
E-TYPE
Från 1961-04
Bilreservdelar Mk
Mk
Från 1955-09
Bildelar E-PACE
E-PACE
Från 2017-09
Auto reservdelar I-PACE
I-PACE
Från 2018-02
Reservdelar på nätet för JAGUAR

Reservdelar till JAGUAR

Jaguar tillhör den brittiska biltillverkaren Jaguar Land Rover. Tillverkaren producerar bekväma bilar i lyxklassen. Idag är Jaguar Cars division en del av det indiska företaget Tata Motors.

Bilar från Jaguar

Företaget Jaguar startades 1922. Ursprungligen hette det Swallow Sidecar Company och specialiserade sig på produktion av motorcyklar med sidovagn. Intäkterna ökade med tiden och tillät företaget att utöka sin produktion, några år senare presenterades den första Jaguaren.

Sedan 1948 producerar man sportbilar, och sedan 1951 racerbilar. Dock var fokus för bolaget bekväma bilar av sedanmodell. Bilens kännetecken var kraftfulla drivlinor, en bekväm kontrollpanel och en elegant kropp. År 1989 köptes Jaguar Cars varumärke köps av den amerikanska biltillverkaren Ford Motor Company. Efter nio år var Jaguar Cars division helt kontrollerad av den indiska koncernen Tata Motors Ltd.

Idag omfattar modellprogrammet för Jaguar bilar i sedan, coupé, cabriolet och roadster.

Fördelar med Jaguar

  • snygg kropp;
  • bekväm kontrollpanel;
  • bra ljudisolering;
  • hög kvalitet på inredning;
  • balanserad suspension;
  • verklig acceleration;
  • bekväm drift.

Den utökade konfigurationsportföljen inkluderar en fjärrkontroll utrustad med en pekskärm, digitalradio Digital Audio Broadcasting, Brake Assist EBA, samt många fler funktioner i det aktiva säkerhetssystemet.

Bästa bildelarna till Jaguar

För att din bil alltid ska fungera, behöver du systematiskt inspektera enheterna och ersätta defekta objekt. Endast högkvalitativa komponenter kan säkra en korrekt drift av komponenter och system samt förlänga driften. Pålitliga och hållbara delar för Jaguar finns i vår webbutik.

Ett brett utbud av produkter och en enkel sökning hjälper dig snabbt att hitta de nödvändiga delarna för samtliga Jaguarmodeller. Erfaren teknisk support hjälper dig med din order. Dessutom erbjuder vi våra kunder attraktiva priserbjudanden som gör att du köper dina reservdelar till Jaguar med minimala kostnader. Det är lönsamt att samarbeta med oss!

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom