Välj JAGUAR bilen din som du vill köpa 100% kompatibla reservdelar till
JAGUAR delar katalog

Letar du efter reservdelar till din JAGUAR?

JAGUAR XJ Reservdelar
XJ Från 07.1968
JAGUAR S-TYPE Reservdelar
S-TYPE Från 01.1999
JAGUAR X-TYPE Reservdelar
X-TYPE Från 06.2001
JAGUAR XK Reservdelar
XK Från 10.1954
JAGUAR XF Reservdelar
XF Från 03.2008
JAGUAR F-TYPE Reservdelar
F-TYPE Från 10.2012
Reservdelar på nätet för JAGUAR

Reservdelar JAGUAR

Jaguar Cars är det engelska bilföretaget som specialinriktar sig på produktion av lyx-klass bilar. Från 2008 tillhör Jaguar företaget det indiska företaget Tata Motora. Jaguar företaget grundlades på 20-talet av tjugonde seklet. Då producerade det sidovagnar för motorcyklar, som praktiskt taget gav inga intäkter. År 1927 dock utförde företaget en stor beställning, som lät det öka produktionen och tillverka komponenter för några bilmärken. Och sedan började specialisterna och ingenjörerna konstruera och utveckla företagets egna bilar.

Förekomsten av vilka som helst lyxiga och imponerande Jaguar bilar understrycker ägarens personliga ställning, eftersom bara människor med höga inkomster kan köpa sådana bilar. Jaguar bilarna väljs av framgångsrika människor som vet tydligen vad de vill. Det är valet av människor som uppskattar en sträng stil i kombination med modern teknik, komfort och praktiska egenskaper tillsammans med avantgarde design och utmärkt dynamik. Jaguar företagets huvudide är att skapa snabba och samtidigt vackra bilar. Idag representerar Jaguar bilarna den sista tekniken och de mest djärva lösningar.Den lyxiga interiören och de unika materialen kombineras med en ny designer stil, som förkroppsligar ett djärvt blick på framtiden.

Om ni är ägare av Jaguar bilar måste ni veta att dess reservdelar kostar mycket. De kommer att kosta ännu mer i speciella affärer och bilservice. Det är mer lönsamt att beställa bildetaljer i vår webb-affär. Hos oss kan ni också beställa detaljer för andra bilmärken: Kia, Mitsubishi, Land Rover och Volvo.Våra specialister inte bara hjälper er välja reservdelar på ett lämpligt pris utan också garanterar korta leveranstider.