loader
Vänligen väntadotted

Bildelar till JEEP

JEEP OE delar katalog

Letar du efter reservdelar till din JEEP?

Bildetaljer GRAND CHEROKEE
GRAND CHEROKEE
Från 1991-09
Auto reservdelar CHEROKEE
CHEROKEE
Från 1973-09
Delar JEEP WRANGLER
WRANGLER
Från 1986-08
Bildelar JEEP PATRIOT
PATRIOT
Från 2007-02
Autodelar JEEP COMPASS
COMPASS
Från 2006-08
Bildelar RENEGADE
RENEGADE
Från 2014-07
Fordonsdelar COMMANDER
COMMANDER
Från 2005-09
Autodelar JEEP COMANCHE
COMANCHE
Från 1985-09
Bildelar CJ5 - CJ8
CJ5 - CJ8
Från 1966-01
Bildetaljer JEEP WILLYS
WILLYS
Från 1950-01
Reservdelar på nätet för JEEP

Reservdelar till JEEP

Världsberömda Jeep tillverkas för närvarande av Fiat Chrysler Automobiles. Sedan starten, har märket varit mycket populärt, och ofta används ordet "jeep", för alla terrängfordon, oavsett varumärke eller tillverkare.

Bilar från Jeep

Jeeps varumärke har fått sitt utseende genom Karl Probst. År 1940, skapade den amerikanske ingenjören en bil, Bantam BRC, med fyrhjulsdrift, basen som en militär terrängbil, Willys MB senare konstruerade utifrån. Inledningsvis var Jeep bilar producerade hos Willys-Overland Motors Company, som bedriver produktion av terränggående fordon för militärt bruk.

Officiellt var Jeeps varumärke registrerat i 1950. Det är ett Jeep fordon som skapade en ny klass av fordon - SUV, som kombinerar off-road fyrhjulsdrift med kompakta bilar. För närvarande säljs varumärket i mer än 120 länder. Varje år släpper Jeep bilar som är mer avancerade, och som förkroppsligar de senaste teknologiska lösningarna.

År 2012 lyckades det Sydkoreanska företaget att sälja mer än sju hundra tusen Jeep bilar, vilket var ett nytt världsrekord.

Fördelar med Jeep

  • en hög nivå av off-road prestanda;
  • attraktiv design;
  • god riktningsstabilitet;
  • en bekväm kupé;
  • perfekt ljudisolering;
  • låg bränsleförbrukning;
  • utmärkt aerodynamisk prestanda;
  • maximal grad av säkerhet;
  • hög kraftutväxling.

Nya Jeep modeller är utrustade med en V6-motor, som körs på diesel och en 8-växlad automatlåda. Systemet Selec-Speed ​​Control ger stöd i uppför- eller nedförsbacke och en backkamera förbättrar sikten. Säkerhetsnivån för passagerare ökar när kompletterande krockkuddar och frontalkollisionssystem installeras i nya jeepar. Ett modernt informations- och nöjespaket finns tillgängliga.

Bästa bildelar till Jeep

Jeeps sortiment är en personifikation av utmärkt design i kombination med praktikalitet och funktionalitet. Men för att tillgodose ägarens förväntningar och att säkra alla dess system måste alla delar vara i funktionsdugligt skick. Om bilen inte fungerar, kan vi hjälpa dig att få igång den igen på kort tid och med minimal kostnad.

Vår webbutik massvis av olika delar för Jeep. En behörig specialist på vår tekniska support hjälper dig att välja bland alla olika produkter. Och det är inte allt: vi erbjuder att köpa Jeep reservdelar och förbrukningsartiklar av hög kvalitet till överkomliga priser.

Köp från oss - det är alltid en fördel i både pris och bekvämlighet!

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom