JEEP delar katalog

Letar du efter reservdelar till din JEEP?

Delar JEEP GRAND CHEROKEE
GRAND CHEROKEE Från 09.1991
Auto reservdelar JEEP CHEROKEE
CHEROKEE Från 09.1973
Fordonsdelar JEEP WRANGLER
WRANGLER Från 08.1986
Bildelar JEEP COMPASS
COMPASS Från 08.2006
Delar JEEP COMMANDER
COMMANDER Från 09.2005
Auto reservdelar JEEP CJ5 - CJ8
CJ5 - CJ8 Från 01.1966
Reservdelar bil JEEP PATRIOT
PATRIOT Från 02.2007
Bildelar JEEP COMANCHE
COMANCHE Från 09.1985
Bildelar JEEP RENEGADE
RENEGADE Från 07.2014
Fordonsdelar JEEP WILLYS
WILLYS Från 01.1950
Reservdelar på nätet för JEEP

Reservdelar till JEEP

Världsberömda Jeep tillverkas för närvarande av Fiat Chrysler Automobiles. Sedan starten, har märket varit mycket populärt, och ofta används ordet "jeep", för alla terrängfordon, oavsett varumärke eller tillverkare.

Bilar från Jeep

Jeeps varumärke har fått sitt utseende genom Karl Probst. År 1940, skapade den amerikanske ingenjören en bil, Bantam BRC, med fyrhjulsdrift, baserat på en militär terrängbil som Willys MB senare konstruerade. Inledningsvis var Jeep bilar producerade hos Willys-Over Motors Company, som bedriver produktion av terränggående fordon för militärt bruk.

Officiellt var Jeeps varumärke registrerat i 1950. Det är ett Jeep fordon som skapade en ny klass av fordon - SUV, som kombinerar off-road fyrhjulsdrift med kompakta bilar. För närvarande säljs varumärket i mer än 120 länder. Varje år släpper Jeep bilar som är mer avancerade, och som förkroppsligar de senaste teknologiska lösningarna.

År 2012 lyckades det Sydkoreanska företaget att sälja mer än sju hundra tusen Jeep bilar, vilket var ett nytt världsrekord.

5 Jeep-modeller
 1. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 2. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 3. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.0
 4. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2
 5. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2 2WD
Fördelar med Jeep:
 • en hög nivå av off-road prestanda,
 • attraktiv design;
 • god riktningsstabilitet;
 • en bekväm kupé;
 • perfekt ljudisolering;
 • låg bränsleförbrukning;
 • utmärkt aerodynamisk prestanda;
 • maximal grad av säkerhet;
 • kraft.

Nya Jeep modeller är utrustade med en V6-motor, som körs på diesel och en 8-växlad automatlåda. Systemet Selec-Speed ​​Control ger stöd i uppför- eller nedförsbacke och en backkamera förbättrar sikten. Säkerhetsnivån för passagerare ökar när kompletterande krockkuddar och frontalkollisionssystem installeras i nya jeepar. Ett modernt informations- och nöjespaket finns tillgängliga.

Bästa bildelar till Jeep

Jeeps sortiment är en personifikation av utmärkt design i kombination med praktikalitet och funktionalitet. Men för att tillgodose ägarens förväntningar och att säkra alla dess system måste alla delar vara i funktionsdugligt skick. Om bilen inte fungerar, kan vi hjälpa dig att få igång den igen på kort tid och med minimal kostnad.

Vår webbutik massvis av olika delar för Jeep. En behörig specialist på vår tekniska support hjälper dig att välja bland alla olika produkter. Och det är inte allt: vi erbjuder Jeep reservdelar och förbrukningsartiklar av hög kvalitet till överkomliga priser.

Köp från oss - det är alltid en fördel i både pris och bekvämlighet!

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom