loader
Vänligen väntadotted

Bildelar till LAND ROVER

LAND ROVER OE delar katalog

Letar du efter reservdelar till din LAND ROVER?

Bilreservdelar LAND ROVER RANGE ROVER
RANGE ROVER
Från 1969-10
Delar LAND ROVER DISCOVERY
DISCOVERY
Från 1989-06
Autodelar FREELANDER
FREELANDER
Från ...
Fordonsdelar LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE
RANGE ROVER EVOQUE
Från 2011-06
Delar DEFENDER
DEFENDER
Från 1990-08
Autodelar LAND ROVER 88/109
88/109
Från 1961-09
Auto reservdelar LAND ROVER RANGE ROVER VELAR
RANGE ROVER VELAR
Från 2017-03
Reservdelar bil 110/127
110/127
Från 1983-09
Reservdelar på nätet för LAND ROVER

Reservdelar till LAND ROVER

Under det brittiska bilmärket Land Rover poduceras premiumbilar med förbättrad terräng prestanda. Sedan 2008 ägs Land Rover av Indiens störste biltillverkaren Tata Motors.

Land Rover fordon

Företaget grund startade 1948 av bröderna Wilks, vid anläggningarna i Meteor Works fabriker, där man under andra världskriget producerade motorer för stridsvagnar och flygplan.

Det brittiska företaget tillverkar främst stadsjeepar. Dessutom innehåller Land Rovers modellprogram skåpbilar och pickups. År 2015 meddelade bolaget att man startar serieproduktion av Range Rover Evoque cabriolet.

Fördelar med Land Rover

  • hög markfrigång,
  • utmärkt off-road kapacitet
  • perfekt sikt;
  • mjuk körning;
  • hög motoreffekt;
  • representativ design;
  • bränsleeffektivitet;
  • utmärkt styrbarhet;
  • bekväm och ergonomiskt interiör.

Vissa moderna Land Rovers är utrustade med ett hybridsystem där en elmotor arbetar tillsammans med en högeffektiv dieselmotor. Bilen växlar automatiskt till eldrift i stadskörning för att minska bränsleförbrukningen till 6,7 liter per 100km. Dessutom laddas batterierna vid bromsning.

Dagens bilar är utrustade med Webasto-system, adaptiv farthållare och sensorer för lufttryck i däcken, och några kontrollenheter är placerade vid ratten.

De bästa delarna för Land Rover

Fordon under Land Rovers varumärke har en välförtjänt rykte för pålitlighet och kvalitet. Delar för reparation måste uppfylla samma kriterier. Du kan köpa reservdelar till Land Rover i vår webbutik. Här hittar du inte bara högkvalitativa komponenter, men också en kvalificerad teknisk support.

Konsulterna i vår butik är väl insatta i alla bilmärken och modeller, och hjälper dig att välja lämpliga reservdelar till din Land Rover.

Med hjälp av våra erbjudanden och de bästa priserna på komponenter kommer du spara pengar, och med hjälp av våra snabba leveranser utför du reparationer så snabbt som möjligt.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom