loader
Vänligen väntadotted

Bildelar till MINI

MINI OE delar katalog

Letar du efter reservdelar till din MINI?

Bildetaljer Hatchback
Hatchback
Från 2001-06
Autodelar MINI CLUBMAN
CLUBMAN
Från 2006-10
Delar COUNTRYMAN
COUNTRYMAN
Från 2010-01
Fordonsdelar Cabriolet
Cabriolet
Från 2004-07
Bildelar Coupe
Coupe
Från 2010-12
Autodelar PACEMAN
PACEMAN
Från 2012-03
Reservdelar bil MINI Roadster
Roadster
Från 2011-01
Fordonsdelar MINI CLUBVAN
CLUBVAN
Från 2012-12
Reservdelar på nätet för MINI

Reservdelar till MINI

Mini är ett brittiskt småbilsmärke, som nu ägs av BMW. Bilarna är mycket populära. Detta kan bevisas av det faktum att mini utnämndes som den näst mest inflytelserika bilen under 1900-talet enligt resultat från “Car of the Century” priset. Första plats i tävlingen före Mini tilldelades Ford T bilen.

Mini bilar

Suezkrisen som startade 1956, hade en negativ inverkan på den Storbrittannien: bensinförsäljningen minskade. I detta avseende, satte chefen för British Motor Corporation i uppgift att utveckla en kompakt ekonomisk bil till ett team av ingenjörer som leddes av designern Alec Issigonis. Trots sin lilla storlek, var bilen tvungen att rymma tre vuxna passagerare, en förare och bagage.

2,5 år av utveckling ledde till framväxten av Minis varumärke. Försäljningen av bilen startade 1959 och man förväntade att lansera den i hela världen. Bilarna presenterades samtidigt på marknaderna i nästan 100 länder. År 1961, tack vare John Cooper - "Formel 1" team designer, fick Mini-modellen en kraftfull drivlina, skivbromsar och en egen tvåfärgad lack. Modifieringen fick namnet Mini Cooper. Mini Cooper S-modellen, utrustad med en motor med större effekt, har blivit en legend inom motorsport.

Efter det att Mini varumärket köptes av BMW, uppdaterade de tyska utvecklarna modellen. Den nya bilen har blivit mer kraftfull och mer bekväm, samtidigt som den är lätt att känna igen med sin Mini design. Med kombination av dessa kvaliteter har en ny bil på kort tid lyckats vinna tillgivenhet runt om i världen.

En del tror att Mini-modellen tillverkades endast i en tredörrars halvkombi under ett par decennier. Dock är Mini sortimentet även representerad av estate bilar, pickup lastbilar, skåpbilar och strand bilar.

Fördelar med Mini

  • bra köregenskaper och accelerationsdynamik;
  • hög nivå av kontroll och manövrerbarhet;
  • effektiva motorer;
  • höghållfast kropp med igenkännbar utformning;
  • ökad stabilitet när du kör snabbt;
  • tillförlitliga bromsar;
  • bekväm interiör.

Trots sin ringa storlek har Mini märket en hög säkerhetsnivå: i standardutrustningen ingår sex krockkuddar, låsningsfria bromsar och antispinnkontroll.

Bästa bildelar till Mini

Moderna Mini bilar kännetecknas av utmärkt kvalitet, precis som i alla BMW-bilar. Men även mycket tillförlitliga fordon behöver periodiskt utbyte av förbrukningsvaror och underhåll.

I vår webbutik kan du köpa reservdelar till din Mini enkel och snabb. Personalen på vår helpdesk kommer att hjälpa dig att hitta rätt reservdelar till din Mini. Rimliga kostnader och ett flexibelt rabattsystem gör det möjligt att reparera bilen med minimal ansträngning.

Däck För MINI
MINI däck för vinter Vinterdäck för MINI
MINI däck för alla årstider Allround-däck för MINI
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom