Bildelar till MINI

MINI delar katalog

Letar du efter reservdelar till din MINI?

Reservdelar MINI MINI
MINI Från 06.2001
Bildelar MINI MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN Från 01.2010
Auto reservdelar MINI MINI CLUBVAN
MINI CLUBVAN Från 12.2012
Auto reservdelar MINI MINI PACEMAN
MINI PACEMAN Från 03.2012
Auto reservdelar MINI MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN Från 11.2014
Reservdelar på nätet för MINI

Reservdelar till MINI

BMW Mini är bilmärket som härstammar från Storbritanien. Idag tillverkas Mini bilmärket av BMW koncernen. Dess historia började i mitten av 1900-talet. Den här legendariska och kompakta bilen skapades av konstruktören Alek Issigonise, som utförde då ett ärende för British Motors Corporation koncernen. Mini, som var då en del av British Lsyland Corp. koncernen, under kort tid, nämligen år 1969, blev ett fristående märke. Den legendariska Rover Mini blev den mest berömda och säljade modellen. Den bevarade designen och konstruktionen av sitt prov, som hade redan utarbetats år 1959.

Kombinationen av alla eganskaper har inte förlorat sin popularitet, och det ursprungliga konceptet har inte föråldrats alls. Därför fortsätter dagens MINI vara modern och tilldragande – den varvar alla konkurrenter. Mini kombinerar i sig den oförlikneliga effektiviteten, det oförgänliga värdet av högsta nivå och den otänkbara styrförmågan i villkor av moderna storstäder och ständiga trafikstockningarna och också den unika idrottsstilen, som är lätt att känna igen. Salongens stora kapacitet vid bilens minimal storlek, fåtöljer för fyra passagerare, oförvitliga köregenskaper, låg förbrukning av bränsle och också ganska åtkomligt pris är BMW mini bilarnas huvudförmåner.

MINI bilarnas koncept har alltid varit unik, och även idag kan ingen bil jämföras med det här märket beträffande kvalitet, förmågor och tekniska egenskaper. Dock klagar många bilälskare på höga prisen av sådana reservdelar som bromsklossar eller lager av hjulnavet. Den enklaste lösningen, när du köper reservdelar för Mini, Smart och Rover bilar är säkert webb-affärer. Vi har ju de mest demokratiska prisen och de kortaste leveranstiderna.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom