Bildelar till SSANGYONG

SSANGYONG delar katalog

Letar du efter reservdelar till din SSANGYONG?

Bilreservdelar SSANGYONG REXTON
REXTON Från 04.2002
Bildetaljer SSANGYONG KYRON
KYRON Från 05.2005
Auto reservdelar SSANGYONG MUSSO
MUSSO Från 01.1993
Auto reservdelar SSANGYONG KORANDO
KORANDO Från 12.1988
Reservdelar SSANGYONG ACTYON
ACTYON Från 11.2005
Bilreservdelar SSANGYONG RODIUS
RODIUS Från 05.2005
Bildetaljer SSANGYONG CHAIRMAN
CHAIRMAN Från 07.1997
Delar SSANGYONG TIVOLI
TIVOLI Från 01.2015
Bildetaljer SSANGYONG XLV
XLV Från 04.2016
Bildelar SSANGYONG STAVIC
STAVIC Från 02.2005
Reservdelar på nätet för SSANGYONG

Reservdelar till SSANGYONG

SsangYong är ett Sydkoreansk populärt bilmärke, som specialiserat på produktion av terrängfordon. Moderna fordon kombinerar utmärkt prestanda och attraktivt utseende till rimlig kostnad. Biltillverkaren har sitt huvudkontor i Seoul.

Bilar från SsangYong

Företaget grundades 1954 och inledningsvis ägnade man sig åt produktion av stadsjeepar till armén. Under det kommande årtiondet producerade man bussar, lastbilar och specialutrustning till industri.

En milstolpe i historien var 1986, då koncernen köpte Keohwa Motors. Civila SUV tillverkades vid företagets anläggningar och var populära runt om i världen. År 1988 blev det brittiska företaget Panther en del av koncernen.

Efter stora framgångar började SsangYong att samarbeta med Mercedes-Benz. År 1993 släpptes modellen Musso, som snabbt fick världsomfattande erkännande. När krisen skakade den finansiella stabiliteten i företaget, blev det först en del av Daewoo industrikoncern, och sedan till SAIC Motor. SsangYong återfick sin ekonomiska självständighet under 2010.

För närvarande fortsätter tillverkaren att vinna bilmarknaden världen över. Idag representerar SsangYong sortimentet crossovers, stadsjeepar, minibussar och pickup lastbilar. Man producerar moderna bilar som uppfyller miljökrav och är utrustade med hybriddrivlinor.

5 SsangYong modeller
 1. SSANGYONG MUSSO (FJ) 3.2
 2. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 D
 3. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.0
 4. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3
 5. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 D
Fördelar med SsangYong :
 • modern design;
 • ökade off-road prestanda,
 • en hög nivå av kontroll;
 • hög kvalitet på montering;
 • effektiva motorer;
 • acceptabel kostnad;
 • utmärkt accelerationsdynamik;
 • hållbarhet;
 • tillförlitlighet under alla driftförhållanden.

SsangYong bilars utrustning inkluderar klimatreglering och farthållare, servostyrning, bakre parkeringssensorer, färddator och underhållningssystemet.

Bästa bildelar från SsangYong

Även ett tillförlitligt fordon kräver regelbundet underhåll och utbyte av förbrukningsartiklar. Du kan köpa reservdelar till SsangYong utan bekymmer eller att det kräver tid i vår nätbutik. Ett stort urval av produkter presenteras av reservdelar för alla SsangYong modeller oavsett tillverkningsår. Vår erfarna personal för teknisk support svarar på frågor om fordonskonstruktion och hjälper dig att göra en beställning utan dröjsmål.

De reservdelar till SsangYong som säljs på vår hemsida är hållbara och prisvärda. När du handlar hos oss kommer du att kunna snabbt och kostnadseffektivt felsöka problemet.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom