TESLA delar katalog

Letar du efter reservdelar till din TESLA?

Bildetaljer TESLA ROADSTER
ROADSTER Från 03.2008
Fordonsdelar TESLA MODEL S
MODEL S Från 09.2012
Autodelar TESLA MODEL X
MODEL X Från 09.2013
Reservdelar på nätet för TESLA

Reservdelar till TESLA

Tesla är ett amerikanskt företag som tillverkar elbilar. Det grundades av Martin Eberhard, Elon Musk, Marc Tarpenning, Jeffrey Brian Straubel och Ian Wright år 2003. I februari 2017 så blev varumärket Tesla det bästa amerikanska bilmärket enligt tidningen Consumer Reports och rankades bland de 8 största globala biltillverkarna.


Tesla fordonen

Märkets första tillverkade bil var modellen Roadster som tillverkades år 2008. Det var den tidens elbil utrustad med litiumbatterier och det första fordonet som kunde köra hela 320 km på en laddning. Priset på märkets bilar sjönk hela tiden: från 100 000 $ på de 100 första enheterna av roadstern till 35 000 $ för Model 3 som visades upp 2017. Företaget planerar att kunna sänka priset ytterligare i framtiden på sina elfordon så även den genomsnittliga kunden kommer att ha råd med den.

För närvarande består företagets modellutbud av bara 3 modeller. Dessa tillverkades dock ändå i relativt stora kvantiteter: exempelvis så hade 500 000 styck av Model 3 i juni 2017 förbokats. De tillgängliga karosserna är sedaner, femdörrars halvkombier och crossovers.

Märkesbilarnas produktion såväl som produktionen av Tesladelarna äger rum i anläggningarna i de amerikanska staterna Kalifornien och Nevada.


Fördelarna med Tesla fordon

  • Utmärkta dynamiska egenskaper. Model S accelererar från 0-100 på 2,5 sekunder. Detta blev möjligt tack vare att två motorer användes, en på bakaxeln och en på framaxeln. De ger inte bara utmärkt kördynamik utan fördelar också vridmomentet mellan alla fyra hjul precis som fyrhjulsdrift gör.
  • Lång batteritid. Models S kan köra hela 520 km på en laddning vilket låter dig köra längre sträckor utan att behöva oroa dig om för tidigt urladdat batteri.
  • Innovativ invändigt. Den digitala 17-tums pekskärmen fungerar både i natt- och dagsläge som gör det lätt att läsa informationen oavsett omgivningens belysning. Kupéfiltret som heter HEPA fångar upp 99,97% av alla föroreningar, bakterier och allergener och skyddsläget biologiska vapen kan rena luften från skadliga kemikalier på bara 2 minuter.

De bästa Tesla delarna

Det breda utbudet på reservdelar till Tesla fordon finner du i vår nätaffär. Vi låter dig:

  • Köpa Tesladelar till rimliga priser.
  • Beställa reservdelar i satser, som exempelvis bromsskivor och bromsbelägg så du sparar på fraktkostnaden.
  • Kontakta våra specialister online och få rejäla rabatter.
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom