Bil Ventilkåpspackning Topp kvalitet for en øverste pris
Ventilkåpspackning - populära tillverkare
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Ventilkåpspackning av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Ventilkåpspackning av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Ventilkåpspackning
 • Bil Ventilkåpspackning Reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Ventilkåpspackning Reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Ventilkåpspackning Reservdelar betalades via Visakort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Ventilkåpspackning Reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Ventilkåpspackning auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Ventilkåpspackning - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Ventilkåpspackning

En ventilkåpspackning är en av motorns tätningselement. Dess funktion är att trycksätta området runt cylinderhuvudet och dess kåpa.

4 användningstips för ventilkåpspackning

 1. Byt ut komponenten om du har monterat ned ventilkåpan eller om du har märkt att ventilkåpspackningen har blivit förhårdnad, då bör du se sprickor eller slitage på dess ytor.
 2. Använd inte ett tätningsmedel som inte rekommenderas av tillverkaren när du ska installera ventilkåpspackningen.
 3. Du försäkrar dig om korrekt tätning genom att dra åt kåpans fästbultar efter angivna momentkrafter och i rätt ordning som anges i bilens medföljda tekniska manual.
 4. Kontrollera alltid skicket i motorns olika tätningselement, inklusive ventilkåpspackningen och ventilkåpan, om motorn har överhettats: ytan kan deformeras eller smältas vid påverkan från mycket höga temperaturer.

Defekter, orsaker bakom och tecken på fel med ventilkåpspackningen

 1. Förlorad elasticitet i materialet. Vanligen orsakas detta av naturligt åldrande i gummit, påverkningar från olja och temperaturförändringar, användning av felaktigt tätningselement, och så vidare. Detta upptäcker du lätt genom att inspektera komponenten visuellt. Oljefläckar på ventilkåpans yta eller på dammskyddshylsan i inre kardanknuten kan indirekt tyda på en förlorad täthet i elementet.
 2. Slitage och sprickbildningar. Detta orsakas av främst av felaktiga momentåtdragningar på fästelementen, samt lågkvalitativ komponent i sig. Defekten som förhårdnat gummi upptäcker du genom att se ökad oljeförbrukning, smörjmedelsfläckar på motordelarnas ytor, under bilen eller i tändstiften också, samt att du känner av en bränd lukt inne i kupén.

Du kan köpa ventilkåpspackning till alla slags bilar hos oss. Bildelaronline24.se har ett brett urval på olika motorpackningar och få chansen att köpa bildelen som du behöver till ett rabatterat pris.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom