Bildelar RUVILLE

Online reservdelar katalog från RUVILLE

Ruville (eller hela namnet Egon von Ruville GmbH) är en av de ledande tyska företagen som erbjuder bildelar på den internationella reservdelsmarknaden. Sedan slutet på år 2001 så har Ruville tillhört INA Schaeffler Concern. Du kan alltid köpa Ruville bildelar i vår nätaffär Bildelaronline24.se.

Historien bakom företaget Ruville

Ruville grundades av Egon von Ruville år 1922 i Hamburg. Under sina första år så tillverkade företaget motordelar och var den ledande tillverkaren av icke-äkta bildelar. Senare så expanderade företaget sin verksamhet och idag säljer dem reservbildelar åt tillverkare som SKF, KOYO, TIMKEN, SNR, INA och så vidare.

Just nu så inriktar Ruville sig på att tillverka reservbildelar till motorn, driften och övrig bilutrustning. Företaget bedriver sin verksamhet i fler än 100 olika länder och styr cirka 90 % av hela den globala reservdelsmarknaden. Märket Ruville tillhandahåller reservbildelar åt alla populära bilmodeller från både europeiska och asiatiska biltillverkare.

Bildelar från Ruville

Företaget Ruville erbjuder följande slags produkter åt bilägare:

 • Motordelar. De förser felfria fungerande element till hela motorn. Dessa är:
  • komponenterna i gasfördelningssystemet;
  • komponenterna i tillbehörsdriften;
  • vattenpumpar till motorkylningssystemet.
 • Chassidelar. De försäkrar dig om att bilen kan köras optimalt på vägen och styras exakt med ratten och styrväxeln. I denna kategori finner duföljande slags produkter:
  • delar till styrväxeln;
  • monteringsdelar till hjulnavet;
  • chassifjädrar.
  • komponenter till transmissionen.

Under märket Ruville så finns både enskilda bildelar och kompletta reparationssatser. Idag så har företaget cirka 25 000 olika objekt att välja mellan varav dryga 5000 av dessa är motordelar. Alla reservbildelar från Ruville är certifierade med standarden DIN EN ISO 9001 som garanterar dig pålitlighet. Kvalitén på deras färdiga produkter kontrolleras inte bara i deras företagslaboratorier utan även av självständiga forskningsorganisationer, som exempelvis det tyska universitetet RWTH Aachen University och det tyska klassifikationssällskapet “Germanischer Lloyd”.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Kylsystem
Slangar / Rör
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom