Bildelar TYC

Online reservdelar katalog från TYC

TYC är ett vänt märke från Taiwan som har ett brett utbud på olika belysningsenheter till fordon såväl som andra bildelar. Företaget tillhör TYC Brother Industrial Co., Ltd, som grundades år 1986 i Taiwan. För närvarande så är företaget en stor leverantör av originalreservbildelar åt följande bilmärken: Nissan, Mitsubishi, Honda, Ford, Toyota, Mazda, Suzuki. Företaget tillverkar samtidigt även icke-originalbildelar och produkter för att trimma bilen din med. Företagets faktorer ligger i Kina, Iran och i Thailand.

Bildelar från TYC

  1. Fordonsbelysningsenheter. Denna kategori inkluderar strålkastare, bakljus, dimljus, blinkers andra olika slags lampor. Fördelarna med dem är den höga kvalitén och det rimliga priset. Varje år så tillverkar TYC över 11 miljoner olika belysningsenheter.
  2. Speglar. Spegelhusen tillverkas i högkvalitativ plast som tål temperatursjunkningar, fukt och direkt solljus. Deras fästelement passar originalutrustningen så du slipper oförutsägbara problem när du ska installera dem i din bil. Speglarna förser optimal sikt och förvränger inte de reflekterade objekten.
  3. Fläktar. Dessa tillverkas med kvalitativ plast som tål mekaniska skador.
  4. Kylare. Dessa tillverkas med hållbara material som aluminium och koppar. De är kända för sin korrosionsbeständighet, goda värmeöverföringsförmåga och långa livslängd.
  5. Kondensatorer. Dessa är lätta i vikten och har en pålitlig struktur. De tål tryckförändringar samt påverkningar från korroderande kemikalier och ämnen.

Dessutom tillverkar företaget fönsterhissar, diffusorer, kupéluftfilter och övriga produkter.

Köp TYC bildelar på nätet

Du som kund hos Bildelaronline24.se kommer att uppskatta fördelarna med oss, såsom:

  1. Snabba leveranser. Den fortsatta tillgängligheten på de mest sålda reservbildelarna och hur mycket våra experter anstränger sig låter oss kunna skicka iväg dina beställningar på kortast möjligast tid som är mänskligt möjligt.
  2. Modern produktkatalog. Vi håller alltid utkik efter de senaste produkterna ute på reservdelsmarknaden och därför så har vi alltid ett färskt och nytt produktutbud som ständigt uppdateras med de senaste varorna från bara dem allra bästa och mest ledande bildelstillverkarna.
  3. Högkvalitativa varor. Vi är mycket bekanta med det breda produktutbudet av reservbildelar som finns på reservdelsmarknaden idag så vi väljer bara ut de mest högkvalitativa bildelarna från dem.
  4. Kompetent kundsupport. Att fatta rätt köpbeslut så du får hem kompatibla bildelar är inte alltid lätt. Dessutom vill du ju ha kvalité och du vill ha något som fungerar första gången så du slipper skicka tillbaka dem. Även de bästa reservbildelarna från ledande bildelstillverkare kommer inte att fungera bra om de inte motsvarar de tekniska kraven som din bil kräver. Därför har vi en kompetent kundsupport som kan allt om bildelar som hjälper dig att välja ut kompatibla bildelar till just din unika bilmodell med dess unika modifikationer och så vidare. De besvarar även alla frågor som du kanske har, samt berättar om pågående kampanjer och rabatter.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom