loader
Vänligen väntadotted

Bildelar till LEXUS

LEXUS OE delar katalog

Letar du efter reservdelar till din LEXUS?

Reservdelar bil IS
IS
Från 1999-04
Reservdelar bil RX
RX
Från 2000-07
Bildelar LEXUS GS
GS
Från 1993-01
Bilreservdelar LEXUS LS
LS
Från 1989-09
Reservdelar NX
NX
Från 2014-07
Fordonsdelar LEXUS CT
CT
Från 2010-12
Reservdelar SC
SC
Från 1991-08
Auto reservdelar LEXUS ES
ES
Från 1989-09
Bildelar LX
LX
Från 1995-09
Auto reservdelar LEXUS UX
UX
Från 2018-10
Bildetaljer RC
RC
Från 2014-08
Delar LEXUS GX
GX
Från 2001-11
Auto reservdelar LEXUS HS
HS
Från 2009-07
Auto reservdelar LEXUS LFA
LFA
Från 2010-12
Autodelar LEXUS LC
LC
Från 2016-11
Reservdelar på nätet för LEXUS

Reservdelar till LEXUS

Lexus är ett bilmärke som är känt över hela världen, en personifiering av stil och kvalitet. Lexus är en division inom den japanska bolaget Toyota Motors. Dessa premiumbilar var först avsedda för den nordamerikanska marknaden, men kan nu köpas i mer än 70 länder.

Lexus bilar

Jämfört med många kända bilmärken med hundraåriga existens, har Lexus en blygsam historia. Det vid tidpunkten ej namngivna företaget startades i augusti 1983, som en följd av Toyotas svart till en ökande konkurrens inom segmentet lyxbilar. En ny division av Toyota fullföljde sitt uppdrag och skapade en personbil i premiumklassen som överträffade motsvarande konkurrenter i alla aspekter.

Den första modellen - Lexus LS 400 - konstruerades 1985, och presenterades bara fyra år senare, efter många och omfattande provkörningar. Ett år senare proklamerade de amerikanska medierna Lexus LS 400 till den bästa bilen som någonsin Importerad till USA.

Bilmärkets popularitet har vuxit blixtsnabbt, först förälskade sig USA och Kanada i denna bil, och sedan hela världen. Lexus bilar är kända för lyx och fullständig tillförlitlighet. Enligt senaste undersökningen som publicerades i den amerikanska tidskriften Consumer Reports, är Lexus den erkänt mest tillförlitliga bilen 2015.

Idag är Lexus modelluppställning representerad av ett brett utbud av exklusiva bilar - sedaner, kombi, coupéer, halvkombi och cabriolet.

Fördelar med Lexus

  • mjuk fjädring;
  • rymlig interiör;
  • kraftfull motor;
  • utmärkt elektronik;
  • hög off-road prestanda;
  • ekonomisk bränsleförbrukning;
  • slående design;
  • bra ljudisolering;
  • tillförlitligt bromssystem.

Utöver en rik och mångsidig standardutrustning, har Lexus bilar olika alternativ, som overhead-skärm, separata DVD-spelare för fram- och baksätespassagerarna. Dessutom har framsätet massagefunktion.

De bästa bildelarna till Lexus

Välkoordinerad och tillförlitlig drift av alla fordonssystemet är säkerställt genom att använda komponenter av högsta kvalitet. Du hittar dessa reservdelar för Lexus i vår nätbutik. Du kan enkelt köpa nödvändiga delar till din modell, och vår smarta sökmotor hjälper dig att finna runt i vårt stora utbud. Om du inte är väl bevandrad i de tekniska specifikationerna, är våra online konsulter villiga att svara på alla dina frågor.

En av fördelarna är priset på produkterna. Genom att besöka vår webbplats kan du köpa reservdelar till Lexus, därmed sparar du både tid och pengar.

Däck För LEXUS
LEXUS däck för vinter Vinterdäck för LEXUS
LEXUS däck för alla årstider Allround-däck för LEXUS
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom