loader
Vänligen väntadotted

STRÅLKASTARE MOTOR

Bil Lysviddsreglering högsta kvalitet till schyssta priser
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Lysviddsreglering av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Låga fraktkostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar.
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Inställning strålkastarinriktning av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Strålkastare motor
 • Bil Inställning strålkastarinriktning reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Lysvidderegulering reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Strålkastare motor reservdelar betalades via Visakort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Lysviddsreglering reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Lysviddsreglering auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Strålkastare motor - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Strålkastare motor

Stegmotorn för strålkastarens mätning är en av manöverdonens justeringsmekanismer. Den gör det möjligt att justera ljusstrålen så du får bästa möjliga sikt när du kör i mörker, utan att det blir obehagligt för andra trafikanter.

3 tips för inställning av strålkastare med stegmotor

 1. Tillverkare anger ingen speciell driftstid för komponenten. Byt ut det när den är utsliten.
 2. Låt inte fukt eller damm komma in i strålkastaren, och övervaka trycket på komponenten. Dessa åtgärder gör livslängden längre för strålkastarens stegmotor och optik.
 3. För att säkerställa att du använder av strålkastarens stegmotor på rätt sätt, justera strålkastaren enligt bilens tekniska dokumentation efter ett byte.

Defekter hos strålkastarens stegmotor, orsaker och tecken.

 1. Bollelementet bryts av. Det kan även upptäckas genom att det hörs ovanliga ljud från strålkastaren under rörelse, och även visuellt: den trasiga delen ligger inuti strålkastaren.
 2. Kabel faller ut från huvudspåret. Detta kan ske om kabeln eller dess fästen är slitna. Det resulterar i att du inte kan justera en eller båda strålkastarna inifrån bilen.
 3. Hållaren för innerfjädern går av. Det kan uppstå om delen är gjord av material med låg kvalitet. Med detta fel pekar ljusstrålen för lågt och går inte att justera. Dessutom kan ovanliga ljud uppkomma under körning.

Du kan alltid köpa stegmotor för strålkastarjustering till din bil hos Bildelaronline24.se butiken. Din reservdel levereras till dig på kortast möjliga tid.

Lysviddsreglering väljare För

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom