Bildelar BUDWEG CALIPER

Online reservdelar katalog från BUDWEG CALIPER

Budweg Caliper är ett världskänt märke som tillverkar bromsok åt de flesta europeiska, japanska och sydkoreanska bilarna. Företaget Budweg Caliper A/S, ägaren av märket, finns i Odense i Danmark. För närvarande så finns bildelar från Budweg Caliper i fler än 30 olika europeiska marknader och exporteras även till USA och Asien.

Om företaget Budweg Caliper

Företaget Budweg Caliper började år 1939 när Egon Larsen, farfar åt dagens ägare, grundade företaget Auto-Dele som var en bildelsgrossist. År 1978 så tog Egons son, Henning Larsen, över när han öppnade avdelningen Budweg Caliper som år 1987 blev ett självständigt företag.

För närvarande så finns Budweg Caliper och dess anläggningar i Danmark, Sydkorea och Kina. Varje dag i centrala lagerhuset i Danmark så skickas 160 000 komponenter iväg till diverse olika slags fordon.

Företaget bygger även om bromsok vars livslängd upphört. Varje dag på 20 olika tillverkningsband på den europeiska anläggningen så renoveras runt 250 000 utslitna delar.

Ombyggda bromsok har samma kvalité som fräscha har. Använda bromsok rengörs under högt tryck med hjälp av stålbollar och komponenterna täcks med zink och krom. Gummidelar och bussningar byts även ut under processens gång.

För att skicka in ett utslitet bromsok för renovering så måste du fylla i ett specialformulär och lägga i delen i en låda som skickas till företagets officiella adress som anges på deras officiella hemsida. Om du vill köpa Budweg Caliper delar på nätet så rekommenderar vi dig att du använder dig av vår kända nätaffär.

Bildelar från Budweg

 1. Bromsok. Produktutbudet hos Budweg Caliper inkluderar fler än 4000 objekt att välja mellan. Tack vare deras särskilda beläggning på komponenterna så är deras delar mycket motståndskraftiga mot korrosion. Under märket så tillverkas följande slags bromsok:
  • flytande;
  • fasta;
  • bromsok till högpresterande bromssystem;
  • bromsok till elektrisk parkeringsbroms (EPB).
 2. Reparationssatser. Under märket Budweg Caliper erbjuds fler än 2400 satser som är avsedda för att laga bromsok. Som tumregel så innehåller deras reparationssatser följande:
  • kolvar;
  • tätningar;
  • styrstiftsbussningar.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom