Bil Insaprutningspump Topp kvalitet for en øverste pris
Insaprutningspump - populära tillverkare
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Insaprutningspump av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Insprutningspump av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Insprutningspump
 • Bil Insprutningspump Reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Insprutningspump Reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Insprutningspump Reservdelar betalades via Visakort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Insprutningspump Reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Insprutningspump auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Insprutningspump - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Insprutningspump

Bränsleinsprutningspumpen är konstruerad för att spruta in bränsle i cylindrarna hos en dieselmotor i exakt moment och med specificerat tryck.

4 tips för bränsleinsprutningspumpens funktion

 1. Gör en årlig diagnostisering av bränsleinsprutningspumpen med hjälp av speciell utrustning. Det är värt att notera att bränsleinsprutningspumpen är väldigt pålitlig och dess normala livstid är över 100 000 kilometer.
 2. Använd endast högkvalitativt bränsle. Partiklar i bränslet minskar delens livslängd betydligt.
 3. Utför regelbunden justering av bränsleinsprutningspumpen på en verkstad.
 4. Utför regelbunden rengöring av munstycken och andra bränslesystemelement. Dessa arbeten bör göras av proffs på en verkstad.

Brister i bränsleinsprutningspumpen, deras orsaker och tecken

 1. Fel på kolv- och fataggregat. Det kan finnas olika orsaker. Finns det fukt på pumpen leder detta till att skyddsoljeprofilen förstörs, vilket kan orsaka störningar på kolv och cylinderanordning och deformering av dessa delar. Delarna kan också förstöras av att damm eller andra främmande partiklar finns i bränslet. Följande tecken kan uppstå: instabil motoroperation, oförmåga att starta, motorn når inte nödvändig effekt, ovanliga ljud under drift.
 2. Igensatt injektionsventil. Detta kan ske på grund av felaktiga åtgärder under installationen, och även på grund av att det kommit in partiklar i den. Ventilen kan också bli igensattas av att ventilen sugs mot dess uttag, och korrosion på dess element. Fel på ventilen indikeras av överdriven bränsleförbrukning, instabil motoroperation, färg på avgasröken. Därutöver kan det förekomma hydrauliska stötar och starka vibrationer när motorn är igång.
 3. Trasig spline bombörband i pumpenheten. Det uppstår på grund av otillräcklig åtdragning av en kamaxelmutter eller som en följd av att kolv och cylinderaggregat fastnat. Med denna defekt stannar bränsletillförseln, och motorn startar inte.
 4. Utslitna kamaxellager. De slits  oftast på grund av användning av förorenad motorolja. På grund av detta stannar bränsletillförseln, motoreffekten minskar, rök syns i avgaserna.
 5. Igensatta injektionsdysor. Det uppkommer som svart rök från avgasröret. Användning av bränsle av dålig kvalitet är den vanligaste orsaken till att munstyckena sätts igen.

Du kan köpa bränsleinsprutningspump till din bil i Bildelaronline24.se s webbutik. Tack vare ett bekvämt gränssnitt och genomtänkt webbkatalog kan du snabbt och enkelt välja önskad reservdel.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom