Bil Flexrör Avgassystem Topp kvalitet for en øverste pris
Flexrör Avgassystem - populära tillverkare
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Flexrör Avgassystem av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Flexrör Avgassystem av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Flexrör Avgassystem
 • Bil Flexrör Avgassystem Reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Flexrör Avgassystem Reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Flexrör Avgassystem Reservdelar betalades via Visakort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Flexrör Avgassystem Reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Flexrör Avgassystem auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Flexrör Avgassystem - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Flexrör Avgassystem

Ljuddämparens flexrör säkerställer en flexibel anslutning mellan avgasrör och ljuddämpare. Dessutom absorberar det vibrationerna från motorn och hindrar dem från att överföras till ljuddämparen.

4 tips för ljuddämparens flexrör

 1. Denna del har ingen specifik livstid. Det beror på körstil och tillståndet på anslutna system. Därför ska flexröret alltid bytas ut vid tecken på fel.
 2. Ett byte av flexrör bör lämnas till specialister vid en verkstad. Vid bytet måste flexröret installeras korrekt så arbetet kräver professionellt utförande. Annars finns det risk att delar skadas under installation eller senare användning.
 3. Bilens undersida och ljuddämparen ska rengöras regelbundet för att förhindra överhettning.
 4. Använd endast kvalitetsbränsle. Kom också ihåg att tillsatsmedel som ökar oktantalet har en destabiliserande inverkan på korrugerade avgasrör.

Orsaker och tecken på fel för ljuddämparens flexrör

 1. Rost. Främst på grund av lokal överhettning. Felaktig installation av flexröret eller överdriven smuts på den skyddande metallväven kan vara orsaken. Den tydligaste indikation på att delen är trasig är lukten av avgaser i kupén. Dessutom kan det skadade området ses med blotta ögat.
 2. Bildning av mikrosprickor. Det kan orsakas av katalysatorn. Tillsatser från bränsle med dålig kvalitet och vägsalt kan också förstöra flexröret. Förutom dålig lukt i kupén, kan det också orsaka strömavbrott.
 3. Sprickor och revor. Orsakas oftast av slag och stötar, såsom stenskott och föremål på vägbanan som slår upp på flexröret vid körning över gupp och höga trottoarkanter. Höga ljud när motorn är igång, är tecken på detta fel.

Du kan köpa flexrör tll ljuddämparen för din bil i Bildelaronline24.se s webbutik. Rimliga priser och regelbundna rabatter gör att du kan köpa de reservedelar du behöver till ett billigt pris.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom