Bildelar GK

Online reservdelar katalog från GK

GK är ett märke som tillverkar vattenpumpar åt europeiska och asiatiska fordon. Företaget grundades under 1960-talet av Gerhard Krull. För närvarande så ägs det av det tyska företaget AUTEX Autoteile Export GmbH. Företagets huvudkontor ligger i Köln i Tyskland. Under märket GK så tillverkas lyxiga icke-originaldelar.

Bildelar från GK
  1. Vattenpumpar. Förser hög prestanda och är täckt med moderna ämnen som motverkar korrosion. Komponenternas höljen tillverkade i gjutet aluminium förser hög hållbarhet. Lagren och remskivorna som brukar slitas ut är tillverkade i härdstål och klarar av rejält höga belastningar. Kolkeramiska tätningar med hjälp av SIC-teknik är korrosionsbeständiga, passar utmärkt och förser motorn med konstant värmeöverföringskoefficient. Komponenternas skyddas mot skador under transport genom att alla vattenpumpar är paketerade i hållbara kartonger. Företagets produktutbud omfattar fler än 1300 olika slags GK vattenpumpar att välja och vraka mellan.
  2. Reparationssatser till vattenpumpar. Förutom färdigmonterade vattenpumpar så erbjuder märket GK även reparationssatser till pumpar och remdriften. Detta låter dig att kunna byta ut alla utslitna komponenter samtidigt. I reparationssatserna ingår lager, vattenpumphjul, remmar och remspännare, remskivor och tätningar. Alla produkter har testats noga och uppfyller alla högsta kvalitetskrav. Denna kategori omfattar över 240 olika objekt att välja mellan.
Köp GK bildelar på nätet

Om du vill att din bil ska fungera pålitligt och länge så rekommenderar vi dig att du köper bildelar från vår webbplats. Alla kunder hos Bildelaronline24.se har uppskattat våra förmåner som vi har försett dem under många år. Dessa är bland annat:

  1. Det breda produktutbudet. I vår nätaffär finner du det bredaste produktutbudet du kan tänka dig. Vi har vattenpumpar och relevanta komponenter till dem inte bara från märket GK utan även många andra kända bildelsmärken.
  2. Den snabba frakten. Eftertraktade bildelar finns alltid i våra lagerhus. Detta låter oss att kunna dra på ner leveranstiderna rejält.
  3. Garantin. Varje del är så perfekt hos nätaffären Bildelaronline24.se vilket vi gärna bevisar genom att förse dig med en 2 års garanti på alla bildelar.
  4. Den kompetenta hjälpen. På vår webbplats finns det bara erfarna experter som kan både in och ut om alla fordonsmodeller som finns. De ser alltid framemot att få hjälpa dig att välja rätt bildelar och de berättar även om pågående kampanjer och rabatter samt berättar vilken leveranstid du kan vänta dig med just dina bildelar.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom