Bildelar HJS

Online reservdelar katalog från HJS

HJS är ett tyskt märke som har ett brett utbud av produkter som minskar avgasutsläppen. Systemen och komponenterna som tillverkas under märket HJS används både som OE-delar och reservdelar åt kommersiella fordon, sportbilar och stadsjeepar.

Om företaget HJS

Företaget HJ Emission Technology GmbH & Co. KG grundades av Hermann Josef Schulte år 1976 i Tyskland. I början så tillhandahöll företaget monteringssatser till avgassystem. År 1985 så började de tillverka katalysatorer som än idag är främsta prioriteten hos företaget.

Över åren som företagets funnits så har de tagit fram många innovationer som kommit till för att minska skadliga avgasutsläpp. År 2012 så fick HJ Emission Technology GmbH & Co. KG utmärkelsen MAN-Award på grund av deras viktiga bidrag till kvalité och förbättring av MAN kommersiella fordon och bussar.

För närvarande består företagets personal av 450 personer. Komponenterna som tillverkas av företaget är i utmärkt kvalité och tillhör lyxsegmentet. Du kan köpa HJS bildelar på nätet i vår nätaffär.

Bildelar HJS:

 1. Ljuddämpare. Deras design består av en specialkammare som är fylld med fiberglas som absorberar vibrationer. Tack vare materialet som används så förhindrar ljuddämparna avgaserna från att passera vilket bevarar motoreffekten.
 2. Avgasventiler. Står ut från mängden med sin hållbarhet, bullerfria nivåer och effektivitet. Kan styras manuellt.
 3. Katalysatorer. Det finns flera olika HJS katalysatorer som är främst avsedda för sportbilar:
  • Cup. Billiga katalysatorer som klarar av avgaser upp till temperaturer på 950 °С. Förser hög kvalité och hållbarhet.
  • PE. Väger 30% mindre än Cup-seriens katalysatorer. Tack vare den perforerade folien så produceras mindre motstånd i avgaserna flöde.
  • UL. Väger 50% mindre än vanliga komponenter gör. Deras tjocklek är endast 0,5 mm. De klarar av extrema temperaturer utan några som helst problem.
 4. Partikelfilter. En av företagets senaste utvecklingar är CB2-systemet som lagar partikelfiltren. Detta ökar effektiviteten i denna process som äger rum i partikelfiltren och fungerar även när avgaserna temperaturer inte är tillräckligt höga.
 5. Slangar, rör, anslutningar. Flexibla polymermaterial och mycket hållbart rostfritt stål används för att tillverka dessa.
 6. Monteringssatser. Denna kategori inkluderar fjädrar, klämmor, bärare, gummikuddar, värmesköldar och övriga komponenter som behövs för att montera och fästa katalysatorer och andra slags avgasdelar. Tillverkat i hållbara material som klarar av temperaturer över 1000°С.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom