Bil Gasfjäder Baklucka Topp kvalitet for en øverste pris
Gasfjäder Baklucka - populära tillverkare
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Gasfjäder Baklucka av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Gasdämpare av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Gasfjäder Baklucka (Gasdämpare Baklucka)
 • Bil Gasdämpare Reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Gasdämpare Baklucka Reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Gasfjäder Baklucka (Gasdämpare Baklucka) Reservdelar betalades via Visakort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Gasfjäder Baklucka (Gasdämpare Baklucka) Reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Gasfjäder Baklucka (Gasdämpare Baklucka) auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Gasfjäder Baklucka (Gasdämpare Baklucka) - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Gasfjäder Baklucka (Gasdämpare Baklucka)

Bagageutrymmet är den sektion i bilens eller bussens passagerarutrymme som används för placering av bagage och last. Bagageutrymme finns i alla typer av bilar utom pickup och van. I fordon som vagnar, kombi-bilar och minibussar är bagageutrymmet inte separerat från hytten och nås via en speciell dörr. Storleken på gods i fordon med en sådan kaross kan variera; detta ökar bagageutrymmets funktionalitet.

När det gäller fordonstypen, t.ex. sedan, kupé eller roadster, är bagageluckan separerad från kupén. Utseendet på bagageutrymmet utvecklades i början av 1900-talet när bilarna blev ett sätt att resa med. I början var det häst- och vagnsystemet som användes som underlag för utformningen av bagageutrummet; bagaget var fastspänt med rep eller remmar längst bak på vagnen eller på taket.

I slutet av 1930-talet uppfanns en prototyp av dagens bagagelucka för sedaner och kupéer och avtagbara begageluckor och man uppfann även takboxar som läggas på bilens tak. Idag är bagageluckan utformad för att skydda lasten från stötar och fukt inuti bagageutrymmet så att detta inte har någon tomhet. Bagageluckan är en viktig del av ett fordon. När du planerar en lång resa, glöm inte om taket bäraren. Förutom taket översta transportören kapacitet och tillförlitlighet bilägare är nöjda med sin design – dessa takboxar passar vilken bil som helst.

Om din bagagelucka skadats och behöver bytas ut, föreslår vi att du inte köper en ny i specialbutiker pga den höga kostnaden. Om du behöver köpa en ny bagagelucka, bromssko, strålkastare, sidovägg, osv hittar du varor av hög kvalitet till ett lägre priser i vår internetbutik. Eftersom vår leveranstid dessutom är kort kommer du garanterat att bli nöjd med att handla från oss!

Gasfjäder Baklucka (Gasdämpare Baklucka) för SKODA FABIA (6Y2), SKODA OCTAVIA (1U2), MERCEDES-BENZ B-KLASS (W245)

Gasdrivna stötdämpare till bakluckan är en mekanism som förser en mjuk öppning och stängning av luckan samtidigt som de håller luckan i en öppen position utan extra stöd.

Huvudsakliga egenskaper4 funktionstips

 1. Tillverkare specificerar inte exakt hur lång livslängd komponenten har då det vanligtvis beror på hur ofta de används. Byt ut komponenten när det behövs.
 2. Försök undvika skarpa rörelser när du manipulerar bakluckan, speciellt under kallare årstider.
 3. Skydda delarna från krockar och slag och försök inte demontera dem: det finns tryckgas i systemet.
 4. Kom ihåg att det är nödvändigt att byta ut komponenterna på båda sidorna om bakluckan. När du gör detta är det viktigt att du följer monteringspositionerna som rekommenderas av tillverkaren.

Defekter på de gasdrivna stötdämparna till bakluckan, orsak och tecken.

 • Förlust av tryck i de gasdrivna stötdämparna. Det här är ett vanligt problem när tätningarna har slitits ut. I det här fallet håller inte stötdämparna bakluckan i en öppen position.
 • Deformering av cylindrar eller stång. Dessa defekter uppstår i regel som ett resultat av en trafikolycka eller på grund av en kraftig mekanisk träff vilket leder till att komponenten inte kan utföra sina funktioner.
 • Stången låser sig. Detta kan vara resultatet av att en av de inre delarna har dränkts vilket kan ske om du regelbundet kör på dammiga vägar. Det blir omöjligt att öppna eller stänga bakluckan om denna defekt uppstår.
 • Fästena sitter löst eller går sönder. Denna defekt uppstår vanligtvis för att man har vridit åt bultarna för hårt eller för löst. Det resulterar i att komponenterna spontant sitter lösare.

Du kan på köpa gasdrivna stötdämpare till bakluckan billigt hos webbutiken Bildelaronline24.se, samt många andra reservdelar som du kan behöva till din bil.

Gasfjäder Baklucka (Gasdämpare Baklucka) ersättning - instruktioner, beskrivningar och reparation

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom