Bildelar ABE

Online reservdelar katalog från ABE

ABE är ett känt polskt märke som har ett omfattande sortiment av komponenter till bromssystemet. Automotive Brake Engineering och deras produkter distribueras av det polska företaget Inter Cars S.A., som är den största bildelsdistributören i östcentrala Europa. Komponenter från ABE finns på marknader i Storbritannien, Tyskland, Ryssland, Slovenien, Polen, Tjeckien och i vissa andra länder som passar de flesta europeiska, amerikanska och asiatiska fordon.

Bildelar från ABE

 1. Bromsskivor. Tillverkas med högkvalitativa råmaterial med hjälp av den senaste tekniken. Motståndskraftiga mot nötningsslitage, förser effektiv inbromsning under extremt höga temperaturer som när du nödbromsar. Varje komponent, i slutet av sin produktion, går igenom statisk och dynamisk balansering. Generellt talat i katalogen från ABE så finner du 1100 olika bromsskivor. Dessa kommer färdigmonterade med slitvarnare.
 2. Bromstrummor. Uppfyller samma krav som originalutrustningen i storlek, form och kvalité.
 3. Bromsbelägg/bromsbackar. I deras produktion används högkvalitativa och miljövänliga material. De förser utmärkta friktionsegenskaper. De ger högpresterande inbromsning, förhindrar för tidigt slitage på bromsskivorna. Säljargumentet från ABE inkluderar närmare 600 olika bromsbelägg och över 300 olika slags bromsbackar.
 4. Hydrauliska bromssystemdelar. Deras fördelar är de högkvalitativa råmaterialen, strikta kontroller vid alla tillverkningssteg och den höga hållbarheten i tätningselementen. I denna kategori finner du:
  • 500 olika bromscylindrar;
  • 350 olika slags huvudbromscylindrar;
  • 100 olika kopplingar till slavcylindrar;
  • 100 olika kopplingshuvudcylindrar;
  • 1300 olika bromsslangar och kopplingsslangar

Köp ABE bildelar på nätet

Bildelar från ABE ger dig valuta för pengarna. Du kan försäkra dig om att bildelar från ABE är pålitliga om du blir kund hos nätaffären Bildelaronline24.se. Vi samarbetar bara med pålitliga tillverkare så därför kan vi förse kvalité i våra produkter vilket vi bevisar med en två års garanti. Vår erfarna kundsupport hjälper dig att välja ut de nödvändiga komponenter som du behöver till just din bil utan att det blir fel. De utgår från modellen som du har och vilka förhållanden du vill kunna köra den med i.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom