Bildelar JC PREMIUM

Online reservdelar katalog från JC PREMIUM

Märket JC PREMIUM ägs av den polska bildelsdistributören Inter Cars S.A. Under detta märke på reservdelsmarknaden så finner du ett brett utbud av olika filter till alla japanska och sydkoreanska bilar. Märket JC PREMIUM säljer även bromsbelägg, drivkomponenter, tätningselement och övriga komponenter. Priserna på produkter från JC PREMIUM är en av dem lägsta i hela Europa.

Bildelar från JC PREMIUM

 1. Filter.
  • Luftfilter. Förser effektiv filtrering av insugningsluften från smuts, fukt och fasta partiklar. De kan vara cylindriska eller rektangulära i formen. De har en längre livslängd men om du använder ditt fordon i tuffa förhållanden som på terränger där mycket damm eller smuts bildas så rekommenderas det att du byter ut filtren oftare än vad som rekommenderas i dess instruktioner.
  • Oljefilter. Håller kvar främmande partiklar som är mindre än 15-20 mikron. Förser optimalt motstånd mot oljeflödet. De är engångsvaror och måste bytas ut enligt bestämt underhållsschema för oljesystemet; en gång per varje 20 000 kilometer är det i snitt.
  • Bränslefilter. Tillverkas från ickevävd polyester eller papper från cellulosafibrer. De är hållbara, effektiva och filterelementet är impregnerat med fenolharts eller epoxiharts som förser fler syntetiska fibrer.
  • Kupéfilter. Tillverkas från högkvalitativt papper och har ett kollager. Skyddar luften som kommer in i kupén inte bara från fasta partiklar utan även avgaser med. Avlägsnar dålig lukt med.
 2. Bromsbelägg. Förser optimal bromssträcka. Motståndskraftigt mot nötningsslitage. Vid rätt montering så kan de drivas helt bullerfritt.
 3. Drivkomponenter. Denna kategori består av kopplingar och kopplingssatser.
 4. Kamremskivor. Märket erbjuder en rad olika remspännare till fordonsmärken som Hyundai, Daewoo, Kia, Subaru, Mazda, Toyota, Nissan.
 5. Tätningsmedel. Tillverkas i högkvalitativt gummi som inte blir snedvridet på grund av temperaturförändringar.

Köp JC PREMIUM bildelar på nätet

I nätaffären Bildelaronline24.se finner du ett omfattande sortiment av bildelar från JC PREMIUM och komponenter från andra märken. När vi väljer mellan leverantörer som vi vill samarbeta med så ser vi till att deras produkter är i prima kvalité så vårt säljargument är att vi bara säljer komponenter i lyxkvalité. Vi gör vårt bästa för att kunna dra ned på kostnaderna som uppkommer när du måste laga eller underhålla ditt fordon. Ett sätt vi gör detta på är att erbjuda dig specialerbjudanden och individuella rabatter för dig som kund. Du finner en kunnig och hjälpsam kundsupport på vår webbplats som gärna besvarar alla frågor du har. De besvarar även frågor om vilka bildelar du ska välja, beräknade leveranstider samt olika betalmetoder som finns.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom