Bildelar OBERLAND

Online reservdelar katalog från OBERLAND

Oberland Mangold är ett företag som tillverkar avgassystem och deras komponenter är kända runtom i Europa. De tillverkar både originalbildelar och komponenter åt reservdelsmarknaden. Företagets kontor ligger inte långt ifrån Garmisch Partenkirchen I Tyskland. Företaget fokuserar främst på att utveckla produkter som minskar avgasutsläppen.

Bildelar från Oberland
  1. Metallsubstrat till sotfilter och katalysatorer. Metallmaterial används vid tillverkningen som gör väggarna tunnare vilket minskar konstruktionens totala vikt. Metallsubstraten har hög värmeöverföringsförmåga och är motståndskraftiga mot mekaniska skador och klarar av temperaturer upp till 1200°С. De är integrerade i själva avgassystemet och är således enklare att installera. De kan användas med öppna filter som har regeneringsförmåga.
  2. Omvandling och eftermonteringssatser. Dessa inkluderar sotfilter med passivt regeneringssystem, oxidationsomvandlare, minikatalysatorer som förbättrar kvalitén rejält i avgasfiltreringen som annars utförs av den redan installerade katalysatorn.
Köp Oberland bildelar på nätet

Om du har bestämt dig för att montera i efterhand i din bil så kommer du även att bidra till miljöskyddet och spara pengar samtidigt på skatterna: i vissa länder så uppmuntrar regeringen sina medborgare att installera mer effektivare filter och katalysatorer. I vår nätaffär finner du ett brett produktutbud från märket Oberland Mangold. Dessa är lättare att installera på egen hand så du snart kan börja köra med din nya efterbehandlade bil. Vi försäkra dig om att du får dina beställda varor hemskickade så snabbt som möjligt. Bara kontakta våra experter om du har några frågor om att välja rätt bildelar. De hjälper inte bara dig att välja rätt utan även om hur du kan spara pengar på köpet.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom