Bildelar S-TR

Online reservdelar katalog från S-TR

S-TR är ett polskt varumärke som tillverkar delar till styrarmar och fjädringar åt godsfordon i reservdelsmarknaden. De unika egenskaperna hos bildelar från S-TR är deras helt perfekta kvalité.

Bildelar från S-TR
  1. Delar till styrarmen. Denna kategori har parallellstagsändar, styraxlar och styrarmar samt deras relevanta komponenter. Fördelarna här är deras styrka, korrosionsbeständighet och motstånd mot mekaniska skador samt att de motsvarar de exakta egenskaperna som du finner i deras motsvarande originalutrustning.
  2. Fjädringsdelar. Denna kategori inkluderar gummiinlägg till krängningshämmare, gummibussningar, stångstift och övriga produkter. Alla delarna är mycket kvalitativa och uppfyller alla höga säkerhetskrav som finns.
  3. Stötdämpare och deras delar. Märket S-TR erbjuder en rad olika gummibussningar och gummistötfångare till bladfjädrar med perfekta dämpningsegenskaper. Det slitstarka gummit tål höga belastningar, temperatursjunkningar, fuktpåverkningar och korroderande kemikalier efter de kommit ut från sina tillverkningsled.
Köp S-TR delar på nätet

Att köpa hos nätaffären Bildelaronline24.se innebär att du alltid får högkvalitativa och pålitliga bildelar. Vi väljer noga ut vilka bildelstillverkare som vi väljer att samarbeta med och inte. Vi kontrollerar också så att våra produkter alltid finns i våra lagerhus. På så vis behöver du aldrig oroa dig att du råkat köpa defekta varor. Våra experter hjälper dig att välja ut delarna som passar just din bil samt att de hjälper dig att slutföra din beställning på bästa möjliga sätt. Håll utkik på vår webbsida för att passa på att nyttja våra specialerbjudanden och rabatter så du kan köpa reservbildelar till ännu bättre priser än vad du redan kan.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom