Bildelar SACHS PERFORMANCE

Online reservdelar katalog från SACHS PERFORMANCE

SACHS (ZF SRE) är ett tyskt företag som tillverkar bildelar till sportiga och tävlande fordon. Det är ett dotterbolag åt ZF Friedrichshafen AG. Företagets produkter finns installerade i många fordon som deltar i tävlingar som “Formel 1” och World Rally Championship. Delarna kan också användas för dig som vill trimma din bil.

Historien bakom SACHS (ZF SRE)

ZF Sachs Race Engineering avdelningen utvecklar och tillverkar bildelar avsedda för sportiga syften och grundades år 1998. Det har varit en teknisk sponsor åt många racinglag i nästan två decennier. Under märket SACHS Performance så tillverkar företaget en rad olika bildelar avsedda för att trimma fordon. För närvarande ligger företagets huvudkontor i Schweinfurt med drygt 85 personer anställda.

När företaget utvecklar ny utrustning så fokuserar dem på tre olika aspekter:

 • Att utöka kapaciteten hos fordonssystemen;
 • Att minska vikten hos systemens separata delar;
 • Göra installationen mycket simpel.

Färdiga bildelar testas noga: de testas i typiska driftförhållanden och ihop med elektrisk utrustning för att garantera och fastställas deras kvalité och funktionsduglighet.

Företagets produkter har blivit mycket populära världen över. Deras fördelar är deras perfekta kvalité, utmärkta tekniska egenskaper och pålitlighet. Du kan alltid köpa SACHS (ZF SRE) bildelar hos nätaffären bildelaronline24.se.

Bildelar från SACHS (ZF SRE)

 • Kopplingsdelar.
  1. Kopplingsskivor.
   • Performance. Dessa kännetecknas av starkt motstånd mot höga temperaturer och kan överföra mycket hög momentkraft. De håller länge och är enkla att installera. Beläggen till skivorna tillverkas från högkvalitativa organiska material som har mycket goda friktionsegenskaper.
   • Racing. Dessa är utrustade med keramikmetallplattor som förser hög friktionskoefficient och bra motstånd mot smuts och olja som försöker tränga sig in. De har hög värmekapacitet och de installeras främst i racingfordon.
  2. Kopplingskåpsmontering.
   • Performance. De tillverkas med nötningsstarka material. De kan överföra momentkraft vid maxvarv utan några problem. De är kända för sin höga värmekapacitet och goda kraftnedbrytning.
   • Racing. Dessa tillverkas i titan och kolbelägg. De överför momentkraft upp till hela 900 Nm. Starka legeringar används för att tillverka vissa delar. De kommer utrustade med en kopplingsfjäder som klarar upp till temporära temperaturer på hela 400 oC.
  3. Kopplingssatser. Förutom enskilda bildelar så erbjuder företaget även kopplingsmonteringar. Dessa är mycket effektiva, väger lite och förser bra friktionsyta. Upp till 4 skivor kan användas i en typisk kopplingsstruktur i racingfordon.
 • Fjädringskomponenter. Denna kategori består av fjädersatser och stötdämpare för att trimma kommersiella fordon och för att utrusta racingfordon. Du finner följande slags satser i företagets produktkatalog:
  1. Performance. Deras installation låter dig minska karosshöjden mellan 25-50 mm och förstärker fjädringen en del. Särskild dämpningsteknik förser fordonet med utmärkt körning. Optimerade friktionsegenskaper strukturens delar mot slitage. De är kända för sin lätta vikt: mellan 12-20 kg för kompletta satsen med fjäderben och stötdämpare.
  2. Racing. De tillverkas i aluminium och hållbart stål med antifriktionsbeläggning. De utrustas med kullager jättenära marken. De är extremt lätta: vikten på färdigmonterade hållare och stötdämpare väger mellan 2,8-6,2 kg.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom