Bildelar VEGAZ

Online reservdelar katalog från VEGAZ

VEGAZ GmbH är ett tyskt företag som specialiserar sig på bildelsdistribution åt ledande tillverkare. De ägnar sig åt att tillverka avgassystemdelar, partikelfilter och övriga produkter. Förutom utrustning till de mest vanligaste moderna modellerna så finner du även en rad olika reservbildelar till mer sällsynta fordon i produktkatalogen från VEGAZ såsom Opel Rekord tillverkad mellan åren 1972-1977, Opel Senator tillverkad mellan åren 1983-87, Audi 80 utgiven 1973, BMW 316 tillverkad mellan 1978-80 och övrig. Företagets huvudkontor ligger i Kölln-Reisiek i Tyskland.

Bildelar från VEGAZ

 1. Katalysatorer. I produktkatalogen från företaget VEGAZ finner du en rad olika katalysatorer som tillverkas av det amerikanska företaget WALKER – en leverantör av originalutrustning åt bland annat bilmärken som Toyota, Nissan, Daimler-Chrysler, Honda, Porsche, General Motors, BMW och fler. En av de senaste utvecklingarna från denna tillverkare är Aluminox som har dubbelt så bra skydd mot korrosion.
 2. Minikatalysatorer De lämpar sig att installera i fordon i efterhand som redan har en vanlig katalysator. Installation sänker de skadliga avgasutsläppen upp till hela 50 %.
 3. Paket för eftermontering. De låter dig montera i ditt fordon i efterhand i enlighet med de senaste miljökraven respektive avgasutsläppskraven som finns för att på så vis minska avgasutsläppen ännu mer.
 4. Partikelfilter. Filtren tillverkas i kiselkarbid som effektivt håller kvar sotpartiklar och olika storlekar. Bildelens metallhölje tål korrosion mycket bra.
 5. Ljuddämpare. Dessa tillverkas från material som tål höga temperaturer och tryck. I företagets produktutbud ingår sportljuddämpare med tvådelade avgasrör och raka ljuddämpare. Sistnämnda tillverkas i rostfritt stål och glasfiber används som ljuddämpande material i strukturen.
 6. Avgasgrenrör. Dessa klarar av temperaturer upp till hela 1300 oC samt högtryck. De lämpar sig att installeras i fordonen från Opel, Audi, Ford, Volkswagen, Skoda, Seat.
 7. Rör och flexibla slangar (korrugerade rör) till ljuddämparen. Som regel så tillverkas dessa i rostfritt stål och aluminium som tål höga temperaturer samt fukt. De är kända för sin långa livslängd.
 8. Fästen, tätningar, fästelement. Dessa kännetecknas av hög hållbarhet och förser pålitliga fästen i avgassystemets olika komponenter. Gummitätningarna behåller sin elasticitet länge. Fästena till ljuddämparna tillverkas också i starkt gummi som förser utmärkt dämpning av ljud och vibrationer.
 9. Syresensorer. Dessa är kända för sin höga exakthet och känslighet till de minsta förändringarna i avgasernas sammansättning. De utvärderar och justerar både motorn och hjälpsystemen med hjälp av sina insamlade data.

Köp VEGAZ bildelar på nätet

Att köpa hos nätaffären Bildelaronline24.se låter dig få nyttja många av våra fördelar med oss. Bland annat erbjuder vi dig som kund följande:

 • Snabb leverans;
 • Användarvänligt söksystem;
 • Brett produktutbud till alla fordon, inklusive sällsynta modeller;
 • Kvalificerad konsultering med våra experter helt gratis;
 • Garanti på alla bildelar.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom