loader
Vänligen väntadotted

BROMSKOLV

Bil Kolv bromsok högsta kvalitet till schyssta priser
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Kolv bromsok av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Låga fraktkostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar.
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Kolv bromsok av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Bromskolv
 • Bil Kolv bromsok reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Bromskolv reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Bromskolv reservdelar betalades via Visakort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Kolv bromsok reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Kolv bromsok auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Bromskolv - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Bromskolv

Bromsokskolvar pressar beläggen mot bromsskivorna så att de slutar rotera och bromsar därmed fordonet. De sätts i arbete genom tryck på bromspedalen och drivs av arbetsvätskans tryck.

5 tips om hur du använder och byter ut dem

 1. Trots det faktum att denna bildel inte har någon specificerad livslängd är det nödvändigt att inspektera dess gummidamasker åtminstone en gång i månaden. Om det finns några skador på det här skyddande elementet är det bäst att ersätta det så snart som möjligt. Annars kommer en bromsokskolv snabbt sluta fungera på grund av damm och smuts från vägytan.
 2. Det är bäst att låta installera nya delar på verkstad. Att arbeta med komponenter i denna enhet kräver extrem precision.
 3. För att en lång livslängd för den här bildelen ska kunna garanteras är det viktigt att undvika ökning av dess slag. Det händer när utslitna bromsbelägg inte byts ut i tid.
 4. När nya belägg monteras är det rekommenderat att rengöra bromsokskolvarnas kontaktyta och applicera ett speciellt smörjmedel på dem. Det hjälper till att ta bort okända ljud när bromsarna används.
 5. Vätskan i systemet bör bytas ut med det intervall som anges i fordonets manual. Oftast är det minst två gånger per år.

Funktionsfel hos bromsokskolvar: orsaker och symptom

 • Korrosionsskada: Detta beror i regel på att fukt kommit in i delen genom en skadad gummidamask. Det här sker ofta när fordonet inte använts under lång tid. Tecken på korrosion är lätta att upptäcka under en vanlig fordonsinspektion.
 • Avlagringar på kolvens polerade del: Dessa uppstår på grund av låg kvalitet hos bromsvätskan eller att den inte byts ut i tid. Den här defekten gör att delarna fastnar. Som ett resultat rör sig beläggen bort från skivorna mycket långsammare vilket orsakar överhettning i komponenterna, oavsiktlig bromsning och ökad bränsleförbrukning.
 • Mekanisk skada: Den polerade delen av kolven blir repig om olämpliga verktyg eller främmande objekt används för att ta bort föroreningar. I synnerhet kan defekten uppkomma om metallverktyg används istället för mjuka dukar. Sprickor leder till fel i systemets prestanda och för tidigt slitage på dess delar.

Bildelaronline24.se är ett perfekt ställe att köpa reservdelar

Vill du köpa bromsokskolvar eller andra komponenter för fordonsreparationer snabbt och billigt? Registrera dig i vår onlinebutik för att hålla dig uppdaterad om de senaste kampanjerna. De ger dig en chans att köpa de bästa produkterna till ett lågt pris. Dessutom kan våra kunder spara in på fraktkostnaderna. Att lägga en beställning online tar bara några minuter: använd Bildelaronline24.ses praktiska mobilapp eller fyll i ett enkelt formulär på hemsidan.

Kolv bromsok väljare För

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom