catalog_tyre_img_alt
Vänligen väntadotted

BROMSRÖR

Bil Bromsrör bak och fram, bak vänster höger, fram vänster höger högsta kvalitet till schyssta priser
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Bromsrör av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Låga fraktkostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar.
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Bromsrör av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Bromsrör bak och fram
 • Bil Bromsrör bak vänster höger reservdelar betalades via Paypal
 • Till din Bil Bromsrör byta fram vänster höger reservdelar betalades via Visakort
 • Fordon Bromsrör bak och fram reservdelar betalades via MasterCard
 • Discover
 • Bromsrör för din bil Reservdelar betalades via American Express
 • Bil Bromsrör bak vänster höger reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Bromsrör auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Bromsrör - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Bromsrör

Bromsledningar används för att överföra kraften från bromspedalen till huvudcylindern. Den skapas av trycket från arbetsvätskan. Den rätta prestandan för hela systemet beror på integriteten hos dessa komponenter.

5 tips om hur du använder och byter ut dem

 1. Installera nya delar när de gamla slutar fungera. Deras livslängd har ingen specifik tidsbegränsning.
 2. Använd inte fordonet om det finns tecken på skador på delarna. Det måste bogseras till närmaste verkstad där felet kan diagnostiseras och nödvändiga reparationer utföras.
 3. Kör alltid schemalagd diagnostik av enheten och granska alla element för fel. Detta hjälper till att undvika oväntade systemfel.
 4. Om en defekt upptäcks: nöj dig inte med mindre reparationer utan installera nya bromsledningar överallt.
 5. Besök en verkstad för att få dessa delar utbytta. I de flesta fall behövs en fordonshiss eller bilramp. Dessutom kan ett utförande av uppgiften utan tillräcklig kompetens leda till allvarliga fel i monteringen. När arbetet är slutfört kontrollerar verkstadens specialister alltid att alla komponenterna fungerar.

Funktionsfel på bromsledningar: orsaker och symptom

 • Korrosionsskada: Tecken på korrosion kan uppträda på insidan av delen om arbetsvätskan har låg kvalitet eller om den inte byts ut i tid. De kan också dyka upp på utsidan som ett resultat av exponering för höga temperaturer, tryck vid hårda inbromsningar samt när ABS-, ESP- och EBD-systemen arbetar. Dessutom hamnar smuts och fukt från vägarna på dessa bildelars yta. Det är möjligt att upptäcka mindre defekter i samband med rutinmässiga inspektioner.
 • Mekanisk skada: Till exempel kan rör spricka, slitas ut eller deformeras vid körning över ett hinder. Dessutom är felaktig montering av slangklämmor en vanlig orsak till funktionsfel. Om integriteten hos bromsledningarna går förlorad är de inte längre lufttäta och arbetsvätskan börjar läcka ut. Motsvarande varningslampa på instrumentpanelen meddelar dig om nivån är kritiskt låg. En längre bromssträcka är ett annat tecken på en sådan defekt. Dessutom fungerar inte bromspedalen längre som den ska, vilket gör att dess friväg förlängs.

Bildelaronline24.se – ett perfekt ställe att köpa reservdelar

Vill du köpa bildelar av hög kvalitet snabbt och billigt? Med Bildelaronline24.se är det möjligt. I vår praktiska katalog kan du hitta allt du behöver för din bilreparation på bara några minuter. Priserna på våra produkter talar för sig själva: alla artiklar är jämförelsevis billiga och på många av dem har vi specialerbjudanden. Lägg din beställning online på vår onlinebutiks hemsida eller via vår mobilapp för att köpa bromsledningar och andra reservdelar till de mest gynnsamma villkoren.

Bromsrör väljare till

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom