Bildelar till BENTLEY

BENTLEY delar katalog

Letar du efter reservdelar till din BENTLEY?

Auto reservdelar BENTLEY ARNAGE
ARNAGE Från 04.1998
Bildelar BENTLEY AZURE
AZURE Från 09.1995
Reservdelar BENTLEY CONTINENTAL
CONTINENTAL Från 10.1991
Reservdelar BENTLEY BENTAYGA
BENTAYGA Från 10.2015
Bilreservdelar BENTLEY FLYING SPUR
FLYING SPUR Från 03.2013
Bilreservdelar BENTLEY MULSANNE
MULSANNE Från 10.1980
Delar BENTLEY TURBO R
TURBO R Från 03.1985
Delar BENTLEY BROOKLANDS
BROOKLANDS Från 07.1992
Autodelar BENTLEY EIGHT
EIGHT Från 07.1984
Reservdelar på nätet för BENTLEY

Reservdelar till BENTLEY

Bentley är ett engelskt märke som tillverkar lyxbilar. Företaget grundades 1919 av Walter Owen Bentley och sedan 1998 har det varit en del av Volkswagen Group. År 2016 så tillverkades hela 11 817 exemplar av Bentley bilar. Antalet anställda är för närvarande 4000 personer.


Bentley fordonen

Walter Owen Bentley bestämde sig för att bara tillverka skräddarsydda lyxbilar. År 1930 så tillverkades modellen 8 Litre. Den var utrustad med en 8-liters motor och blev snabbt den största lyxbilen i hela Storbritannien. Det är modellen som satte världsrekordet 1930 som då lyckades komma upp i hela 163 km/h

För närvarande så består företagets modellutbud av kraftfulla och dyra personbilar avsedda för personer som älskar att köra snabbt och som uppskattar både lyx och komfort. Bland karosserna att välja mellan så finns det coupe, cabriolet, sedaner och crossovers.

Märkets bilar tillverkas 95% för hand, vilket gör att det kan läggas extra fokus på alla kvalitativa Bentley delar.


Fördelarna med Bentley fordon

  • Kraftfulla motorer. De moderna bilarna har motorer med högst 608 hk och vridmoment på hela 1020 Nm. Fordon kommer upp till 100 km/h på 4-5 sekunder och deras maxfart brukar överskrida 300 km/h i många fall. Trots sin höga kraft så är bilarna ändå relativt bränslesnåla: runt 8 liter per 100 km vid körning på motorvägar.
  • Individuella fordon. Det är möjligt att forma bilens exteriör och interiör efter din egen smak. Tillverkaren kan lacka karossen i valfria färger så att det verkligen talar till din unika personlighet och smak. Dolda fack eller liknande kan installeras i kupén om du skulle vilja det.
  • Innovativa tekniker. En 8-tums pekskärm i Mulsanne-systemet med inbyggd Wi-Fi och Bluetooth låter dig kontrollera de viktigaste funktionerna i bilen. Röststyrning finns tillgänglig på 25 språk. Vindrutan med flera lager har ett särskilt genomskinligt ledande lager som kan användas för att värma upp rutan för att hålla frost och snö borta under kallare årstider.
  • En bred tillvalslista. Köparna kan välja tillbehör som inte bara passar deras bil utan även bilägaren själv. Till exempel kan det ingå en handväska. På så sätt kan en stolt Bentley-ägare även visa upp hur eleganta de är som bilägare.

De bästa Bentley delarna

Du kan köpa Bentley delar i vår nätaffär. Vi hjälper dig att välja de mest lämpliga ersättningsdelarna till din modell, erbjuder dig kampanjer och rabatter, garanterar kvalitén för varje reservdelar: vare sig det är vindrutetorkare eller tändstift. Lägg din order på nätet så slipper du ägna så mycket tid åt att besöka en fysisk affär.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom