Bildelar till PIAGGIO

PIAGGIO delar katalog

Letar du efter reservdelar till din PIAGGIO?

Delar PIAGGIO PORTER
PORTER Från 12.1992
Bilreservdelar PIAGGIO APE
APE Från 01.1971
Reservdelar på nätet för PIAGGIO

Reservdelar till PIAGGIO

Piaggio är ett italienskt varumärke som tillverkar lätta kommersiella och tvåhjuliga motorfordon. Deras historia började 1884 när entreprenören Rinaldo Piaggio grundade sitt lilla företag. För närvarande äger företaget 6 forsknings- och utvecklingscenter och deras produkter finns tillgängliga i fler än 50 olika länder världen runt.


Piaggio fordonen

Det italienska företaget började tillverka sina bilar i mitten på 1900-talet. Innan detta så användes Piaggio delar för att tillverka flygplan som det civil- och flygförsvaret behövde och innan detta så användes dem till tillverkningen av lokomotiv och motorbåtar.

En av de mest populära fordonen i företagets modellutbud är trehjuliga nyttofordonet Ape. För närvarande tillverkas fordonet i Indien där modellen användes som en automatisk rickshaw. Från Piaggio tillverkas även minibussar, skåpbilar, lastbilar, flaklastbilar och porter pick-up lastbil.


Fördelarna med Piaggio fordon

  • Kompakt storlek. Piaggio fordon är inte stora. Exempelvis minibussen Porter är bara 3400 mm lång och 1395 mm bred. Ape 50 är bara 2660 mm lång. Detta låter märkets bilar kunna köra inuti trånga städer, byta filer trots tät trafik och göra saker som större fordon i många fall inte skulle klara av.
  • Manövreringen. Lätt vikt (för nyttofordon) och kort kurvtagningsradie (3,7-4 m) gör att fordonen kan leverera varor till byggnader som annars är omöjliga att komma fram till med andra slags transportfordon.
  • Hög lastkapacitet och rymligt bagageutrymme. Vissa versioner är utformade att transportera laster upp till 1100 kg och deras bagageutrymme ligger på runt 3000 liter.
  • Ekonomisk och miljövänlig. Märkets bilar är utrustade med små motorer med volymer på 0,7-1,3 liter som uppfyller Europas senaste miljökrav. Bränsleförbrukningen inuti storstäder överskrider aldrig 6 liter per 100 km. Modellutbudet har också elektriska nyttofordon som Electric Pianale Fisso. Den har en lastkapacitet på 520 kg och kan komma upp till 55 km/h och har en batteriladdning på 98 km.

De bästa Piaggio delarna

Nyttofordon behöver lämpliga komponenter - pålitliga men billigt. Du hittar dessa i vår nätaffär. Vi låter dig:

  • Köpa Piaggio delar till rimliga priser. Flera kampanjer och rabatter hjälper dig att spara pengar.
  • Kontakta våra specialister för att få hjälp. De finns alltid online och hjälper dig att välja rätt ersättningsdel.
  • Spara på leveransen. Köp flera delar samtidigt som exempelvis bromsbelägg ihop med bromsskivor så behöver du inte betala för frakten två gånger. Beställningen skickas iväg i ett och samma paket.
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom