Bil Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) Topp kvalitet for en øverste pris
Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) - populära tillverkare
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt)
 • Bil Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) Reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) Reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) Reservdelar betalades via Visakort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) Reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt) - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Termokontakt Kylfläkt (Termokontakt Kylarfläkt)

Sensorn för kylvätsketemperaturen är en del av motorns kylsystem, som sänder signal för aktivering och deaktivering av fläkten beroende på kylmedlets temperatur.

4 tips för sensorn för kylvätsketemperaturen

 1. Kontrollera sensorn varje 25000 km. Byt delen när den är trasig. Kör inte en bil med en trasig sensor - det kan leda till överhettning av motorn.
 2. När du köper en ny del måste du kontrollera markeringarna på kanten. De måste vara samma som för den del som skall bytas ut. Denna markering visar den temperatur, då sensorn aktiveras.
 3. Applicera tätningspasta till tråden på en ny sensor eller teflontejp för att förhindra läckage av kylmedel.
 4. Dra inte åt sensorn för hårt om du byter ut en del.

Orsaker och tecken på fel på sensorn för kylvätsketemperaturen

 1. Rost på sensorns avkännande del. Orsakas av långvarig kontakt med aggressiva kemikalier (frostskyddsmedel). Detta innebär att fläkten inte kan slås på eller arbetar, men felaktigt.
 2. Rost på hylskontakterna. De bryts ned genom kontakt med fukt och slipmedelspartiklar. Detta leder också till instabil fläktdrift.
 3. Kortslutning. Vanligtvis uppstår detta på grund av överspänning. Detta kan visa sig genom att fläkten arbeta med fel som att den aktiveras för tidigt eller kör hela tiden.
 4. Sprickor och distorsioner i kroppen. Orsakerna är mekanisk eller temperaturmässig belastning. Tecken på skador på sensorkroppen är desamma som för andra fel.

Du kan köpa sensor för kylvätsketemperatur till alla bilmodeller i Bildelaronline24.se s webbutik. Vår kundtjänst kan hjälpa dig att snabbt hitta rätt bildelar och de kan också ge dig råd och tips om hur du använder dem.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom